Order your own flag today!

Do you want a custom flag for your store, company or event? Got something to show? Express it with a custom made flag by Wereldvlaggen.

Get a quote today:

View our offers

What our fans say

Marco
Read More
Een vlag met ons familie wapen laten maken voor een bijzonder familie weekend. Wereldvlaggen biedt een uitstekende service en prijs/kwaliteit verhouding!​ Het idee voor een familievlag ontstond laat. De levering was snel en precies op tijd binnen.
Esther
Read More
Een gemeentevlag voor onze boot laten maken. Dat ging heel eenvoudig. Bedankt voor de snelle levering, prima prijs-kwaliteitverhouding. Aanrader! We krijgen veel complimenten op het water.
KRALINGEN010
Read More
Schitterende vlaggen van uitstekende kwaliteit!​ Wij bestellen met WK en EK met de hele buurt een reeks en houden onze eigen competitie met de buren! Geweldige service en goed contact.
Sietske
Read More
Wereldvlaggen is al jaren lang een vertrouwd adres. Samen met mijn vader heb ik inmiddels een mooie verzameling aan historische en oorlogsvlaggen. We houden regelmatig de webshop in de gaten voor bijzondere items!
Dennis
Read More
Voor onze golfbaan in Zandvoort hebben we nieuwe vlaggen op maat kunnen laten maken. Echt perfect gezien de kwaliteit!​ We krijgen veel complimenten van onze gasten. Bedankt Wereldvlaggen voor de uitstekende service!
Previous
Next